Instruire si Informare

Deviza noastră este -  calitatea !

Scopul nostru este să atingem cel mai înalt nivel de predare, orientat spre rezultatul cel mai bun, posibil obținut. Permanent ridicăm nivelul de cerințe fată de noi înșine, lectori, sălile cu calculatoare, întregului proces de predare.

Tindem să oferim fiecăruia care se adresează la Centru nostru, anume acel curs, care l-ar ajuta să obțină cunoștințele dorite. Mereu  și constant actualizăm oferta noastră conform cerințelor clienților, în ce privește regimul de predare a orelor, spațiu, săli.

Echipa de specialiști buni, pentru fiecare curs oferit, ce activează în cadrul Centrului nostru, este rezultatul muncii noastre, obținut datorită scopului propus și lucrului conștiincios a fiecăruia dintre ei.

Suntem un Centru responsabil în Republica Moldova. Clienții au posibilitatea să utilizeze pe deplin toate avantajele întreprinderii noastre.

  • Calitate garantată a serviciilor noastre, atenție oferită fiecărui client în parte, ca rezultat al sistemului de control al activității fiecărui colaborator.
  • Asortiment larg de servicii oferite regulat, la orele dorite.
  • Posibilitatea de a executa comenzi individuale, de orice mărime și complexitate, pe termen scurt.
  • Siguranță și stabilitate.

Centrul Informațional Agricol organizează cursuri de instruire și perfecționare pentru operatorii Sistemelor Informaționale Automatizate gestionate:

  • SIA SITA (Sistemul de Identificare și Trasabilitatea Animalelor )
  • SIA RTA (Registrul Tehnicii Agricole)
  • SIA GMIA (Gestiunea Mijloacelor de Identificare Animală)

Certificare
La finalizarea cursurilor se eliberează certificat de absolvire, aprobat de Ministerul Educației.

Instruire corporativă
Noi vom elabora, la comanda Dvs. programe individuale pentru dezvoltarea personalului întreprinderii Dvs. Pentru calificarea și îmbunătățirea calităților de care dispun precum și recalificarea lor.Layout by Victor Diacon