Cariera în cadrul CIA

Întreprinderea de Stat „Centrul Informațional Agricol”  Îți oferă mai mult decît un post de muncă. Dacă eşti capabil, activ şi responsabil, dacă Îți place să Te perfecţionezi şi să înveţi lucruri noi, în CIA ai perspectiva de a-Ți construi singur cariera de vis, depunînd efort și demonstrînd calitățile Tale profesionale.

Întreprinderea noastră Te sprijină să obţii performanţe şi Te încurajează să-Ți dezvolţi cunoştinţele, capacităţile şi aptitudinile, atît în specialitatea în care Îţi desfăşori activitatea de bază, cît şi în domenii complementare.

Î.S. ”Centrul Informațional Agricol” Îţi oferă posibilitatea de a lucra cu cei mai buni specialiști din diferite domenii. Ai incredere în Tine, administrează-Ți timpul şi resursele pentru a deveni un profesionist într-o echipă de succes.

În colectivul nostru se apreciază creativitatea, tactul și perseverența – calități care asigură perspective de avansare în ierarhia profesională.

Alături de echipa Î.S. ”Centrul Informațional Agricol”, Îţi vei construi cariera, pentru a-ți atinge scopul vieții și realizarea planurilor schițate. 

Ofertele de posturi vacante, le vizualizați aici.Layout by Victor Diacon