Evenimente

Continuă cursurile de instruire la funcția de Consultant financiar în agricultură și dezvoltare rurală

30 ianuarie 2017 | Postat de: Victor Diacon

Luni, 30 ianuarie 2017, a fost inițiată o nouă rundă de instruire pentru 8 potențiali candidați la funcția de Consultant financiar în agricultură și dezvoltare rurală. La ședința de deschidere au participat dl Iurie Ușurelu, Viceministru al agriculturii și industriei alimentare, și dl Andrei Timuș, Director al Î.S. „Centrul Informațional Agricol” (CIA).

Sesiunile de instruire vor dura până la data de 3 februarie 2017 și sunt organizate cu participarea reprezentanților Unităților de Implementare a Proiectelor de finanțare a sectorului agroindustrial.

Reamintim că inițiativa vine din partea Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare de instituire în cadrul CIA a Direcției consultanță financiară în agricultură și dezvoltare rurală, în scopul sporirii gradului de valorificare a fondurilor destinate creșterii competitivității produselor autohtone și dezvoltării rurale.

Totodată, aducem la cunoștință faptul că, urmare a analizei testelor de evaluare din prima etapă, CIA a angajat 4 consultanți în raioanele Călărași, Edineț, Fălești și Ocnița. Procesul de recepționare a CV-urilor pentru formarea unei noi grupe de instruire a candidaților la funcția respectivă continuă. Pentru mai multe detalii, accesați: Consultant Direcția consultanță financiară în agricultură și dezvoltarea ruralăLayout by Victor Diacon